Новорічні свята

2015-12-30

/Files/images/noviy_god/Фото0700.jpg

Нарешті учні дочекалися самого очікуваного свята - Нового року. У школі були організовані новорічні ранки та вечір відпочинку для учнів старших класів. Першими зустрілися з Дідом Морозом учні початкових класів (класоводи Свириденко О.М., Павліченко О.В., Локотош Т.В. та Жеглатий В.М.). Учні створили новорічну казку з казковими героями, лісовими звірятами. Проводили біля ялинки цікаві конкурси, ігри та забави. Всіх учасників Дід Мороз і Снігуронька нагородили новорічними подарунками та солодощами.

/Files/images/noviy_god/Фото0700.jpg/Files/images/noviy_god/Фото0702.jpg/Files/images/noviy_god/Фото0708.jpg/Files/images/noviy_god/Фото0711.jpg

Естафету новорічних ранків прийняли учні середніх класів. Цікаві новорічні історії відбулися біля ялинки, лунали дзвінкі новорічні пісні та гуморески (класні керівники Максимченко І.В., Хитрий С.В., Шуть М.М.).

/Files/images/noviy_god/Фото0704.jpg/Files/images/noviy_god/Фото0705.jpg

Завершальним був новорічний вечір для старшокласників. Учні разом з класними керівниками (Гостєва М.Д., Футорнюк Є.М., Підваленко С.А.) та заступником директора з виховної роботи Ніколайченко О.А. підготували цікаві історії, новорічні пісні та сценки.

/Files/images/noviy_god/Фото0715.jpg

Учнівський та педагогічний колективи висловлюють вдячність селищному голові Голубу Ю.В. за придбання пишної, гарної ялинки для школи, а також вдячні спонсорам Снісаренко Г.О., Бакаляру С.В., Кришталю Д.А., Пісному О.І та приватним підприємцям (Мальована Н.О, Мальований Я.І., Гудзь В.В., Кріт А.М.) за новорічні подарунки та солодощі.

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi